Congres 2019


Het Nederlands Netwerk voor Tabaksonderzoek organiseert jaarlijks een wetenschappelijk congres, dit jaar in samenwerking met het Trimbos-instituut. Deze bijeenkomst is dé gelegenheid voor het uitwisselen van nieuwe onderzoekresultaten op het brede terrein van tabaksonderzoek. Doelgroepen van het congres zijn, naast de NNvT-leden, Nederlandse wetenschappers die zich als hoofdonderwerp, dan wel zijdelings, met tabakspreventie en aanverwante onderwerpen bezig houden. Het congres staat open voor het brede veld van tabaksonderzoek: van preklinisch onderzoek en de farmacologie van nicotineverslaving tot psychologische en epidemiologische studies en beleidsonderzoek. Het volgende NNvT congres vindt plaats op 15 februari 2019 op de locatie De Zilveren Vosch in Utrecht.

NATIONALE TABAKSONTMOEDIGINGSPRIJS 2019

De Nationale Tabaksontmoediging Onderzoeksprijs is in 2018 ingesteld door het Nederlands Netwerk voor Tabaksonderzoek (NNvT), als stimulans voor onderzoekers. De prijs zal voortaan elk jaar worden uitgereikt.

Voor 2019 zal de prijs uitgereikt worden aan een jonge onderzoeker voor een recent geaccepteerd/gepubliceerd artikel welke beoordeeld zal worden op wetenschappelijke kwaliteit, maatschappelijke relevantie en innovatie op het gebied van tabaksontmoediging.

Lees hier meer over het voordragen van kandidaten voor deze prijs.

CONGRESPROGRAMMA:
Bekijk hier het programma van het NNvT congres 2019.

REGISTRATIE:
Aanmelden voor het NNvT-congres kan hier.

  • Registratiekosten
   De registratiekosten bedragen € 150,00 per persoon.
  • De registratiekosten zijn inclusief:
   • Toegang tot alle wetenschappelijke sessies
   • Toegang tot de congres ruimte
   • Programmaboekje
   • Koffie pauzes
   • Lunch
  • Betalingen
   Betalingen gaan via factuur. Alle betalingen dienen te worden gedaan in EUROS (€).
  • Annulering en terugbetaling
   Na 31 januari 2019 is annuleren niet meer mogelijk. Een vervanger kan eventueel gebruik maken van de inschrijving, indien haar of zijn naam vooraf is doorgegeven.
  • Studenten
   Studenten kunnen deelnemen tegen een gereduceerd tarief van 40 euro. Er is plaats voor maximaal 5 studenten. Studenten dienen op het registratieformulier bij ‘kenmerk en/of kostenplaats’ aan te geven, dat zij student zijn.

OVERIGE INFORMATIE

 • Taal
  De officiële taal van dit congres is Nederlands.
 • Congres badges
  Alle deelnemers en exposanten dienen gedurende het congres een identificatie badge te dragen. Toegang tot vergaderzalen en de congres ruimte zal niet worden toegestaan zonder deze badge.
 • Aansprakelijkheid
  Na registratie, stemmen deelnemers ermee in dat noch het congres secretariaat, noch de organisatie aansprakelijk is voor enige vorm van schade door deelname aan de activiteiten. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor eventuele verzekering(en).
 • Locatie
  De Zilveren Vosch, Plompetorengracht 3 3512 CA Utrecht www.dezilverenvosch.nl
  De Zilveren Vosch is een vergaderlocatie gevestigd in het centrum van Utrecht in een prachtig historisch monumentaal pand. Het pand van de Zilveren Vosch, gelegen aan de Plompetorengracht 3, is verbonden met de Kathedrale Koorschool. Het heeft een klassieke uitstraling, maar biedt moderne en professionele ruimtes aan die geschikt zijn voor kleine en middelgrote congressen, trainingen en vergaderingen. Er bevinden zich 8 vergaderzalen, allen met daglicht en geschikt voor groepen van 8 tot 130 personen.

BEREIKBAARHEID

Per openbaar vervoer: Vanaf het Centraal Station Utrecht is De Zilveren Vosch gemakkelijk lopend te bereiken, in ongeveer 12 minuten. Je kunt het station het beste verlaten via Hoog Catherijne, richting de stad. Je komt dan op het Vredenburg terecht, hier houd je links aan en steekt u het Marktplein over. Na 200 meter sla je rechtsaf de Lange Viestraat in. Je steekt over (langs de ‘McDonalds’) en blijft deze straat volgen. Op de hoek bij de ‘Subway’ sla je linksaf de Voorstraat in. Je wandelt met de bocht mee rechts totdat je aan de rechterhand de bioscoop ‘City Movies’ ziet. Hier sla je linksaf de Plompetorengracht in. De Zilveren Vosch bevindt zich aan je rechterhand.

Je kunt op het station ook stadsbussen 3, 4, 8 of 28 nemen en bij de halte Janskerkhof uitstappen.

Per auto De Zilveren Vosch ligt aan de oostelijke zijde van het centrum van Utrecht, net binnen de singel. Op ongeveer 5 minuten lopen bevinden zich twee parkeergarages:

Kruisstraat, 5 minuten lopen,€ 2,00 per 35 minuten, dagtarief € 21,00 (Kruisstraat 2)
Grifthoek, 8 minuten lopen, € 2,10 per uur, dagtarief € 16,78 (Wittevrouwensingel 96)

Je kunt ook betaald parkeren voor de deur op de Plompetorengracht à € 4,53 per uur, dagtarief €31,72.

Het NNvT congres wordt mede mogelijk gemaakt door:

zonmw-logo