Congres 2022


Het Nederlands Netwerk voor Tabaksonderzoek organiseert jaarlijks een wetenschappelijk congres in samenwerking met het Trimbos-instituut. Deze bijeenkomst is dé gelegenheid voor het uitwisselen van nieuwe onderzoekresultaten op het brede terrein van tabaksonderzoek. Doelgroepen van het congres zijn, naast de NNvT-leden, Nederlandse wetenschappers die zich als hoofdonderwerp, dan wel zijdelings, met tabakspreventie en aanverwante onderwerpen bezig houden. Het congres staat open voor het brede veld van tabaksonderzoek: van preklinisch onderzoek en de farmacologie van nicotineverslaving tot psychologische en epidemiologische studies en beleidsonderzoek.

Het achtste NNvT congres vindt online plaats op vrijdag 11 februari 2022.

Bekijk hier het congresprogramma.

REGISTRATIE:
Inschrijven voor het NNvT congres kan via de website van de Trimbos Academie.

 • Registratiekosten
  De registratiekosten bedragen € 70,00 (excl. btw) per persoon.
 • Betalingen
  Betalingen gaan via de Trimbos webshop. Registraties van vóór de 2e week van januari 2022 gaan via factuur, en hierbij zal uiteraard ook het aangepaste online tarief gerekend worden. Alle betalingen dienen te worden gedaan in EUROS (€)
 • Annulering
  Na 28 januari 2022 is annuleren niet meer mogelijk. Een vervanger kan eventueel gebruik maken van de inschrijving, indien haar of zijn naam vooraf is doorgegeven.
 • Studenten
  Studenten kunnen deelnemen tegen een gereduceerd tarief van € 25,00 (excl. btw). Er is plaats voor maximaal 5 studenten. Wil je gebruik maken van het studententarief? Vraag eerst aan Monique van Amstel (MAmstel@trimbos.nl) of er nog plekken over zijn en stuur haar een bewijs van inschrijving bij de onderwijsinstelling. Van haar krijg je verdere instructies over hoe je gebruik kan maken van het studententarief.

OVERIGE INFORMATIE

 • Taal
  De officiële taal van dit congres is Nederlands.
 • Vorm congres
  Het congres is online via Zoom. Deelnemers (en sprekers) krijgen voorafgaand aan het congres een link om deel te kunnen nemen aan de sessies en verdere instructies over hoe het online congres in zijn werk gaat.
 • Presentaties
  De presentaties worden live via Zoom gegeven.
 • Uitgesloten van deelname
  Uitgesloten van deelname zijn vertegenwoordigers van producenten uit de genotmiddelenbranche tabak, rookwaren en aanverwante producten inclusief e-sigaretten. Vertegenwoordigers van consumentenorganisaties zijn welkom.
 • Aansprakelijkheid
  Na registratie, stemmen deelnemers ermee in dat noch het congres secretariaat, noch de organisatie aansprakelijk is voor enige vorm van schade door deelname aan de activiteiten. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor eventuele verzekering(en).

 

 

Het NNvT congres wordt mede mogelijk gemaakt door: