Nationale Tabaksontmoediging Onderzoeksprijs


Ben je een jonge onderzoeker (<35 jaar, ten tijde van de abstract deadline) en wil je in aanmerking komen voor de Nationale Tabaksontmoediging Onderzoeksprijs?

Dien dan een abstract in voor het NNvT-congres en beargumenteer in het daarvoor bestemde veld op het abstractformulier waarom jij in aanmerking zou moeten komen voor deze prijs!

Het abstract en je motivatie hoeven niet per se over hetzelfde aspect van jouw werk te gaan. Je motivatie kan bijvoorbeeld gaan over dat je onderzoek van hoge kwaliteit hebt uitgevoerd of dat je onderzoek heel maatschappelijk relevant is. Maar er kunnen ook andere redenen zijn waarom jij de prijs verdient, bijvoorbeeld omdat je heel actief bent op het gebied van wetenschapscommunicatie, vanwege vernieuwend onderwijs dat je geeft over het onderwerp van jouw onderzoek, omdat je je hard maakt voor open science, omdat je jouw doelgroep betekenisvol betrekt bij je onderzoek of bijvoorbeeld omdat je innovatieve ideeën hebt voor het onderzoeksveld.

Je abstract en motivatie worden beoordeeld door leden van de NNvT-programmacommissie die onafhankelijk zijn van de betreffende kandidaat. De jonge onderzoeker met de hoogste totaalscore wint de Nationale Tabaksontmoediging Onderzoeksprijs.

Eerdere winnaars van de prijs komen niet meer in aanmerking om de prijs nogmaals te winnen.

 

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden om in aanmerking te komen voor de Nationale Tabaksontmoediging Onderzoeksprijs, omdat dit bij deze editie van het congres gebonden is aan het indienen van een abstract en de deadline voor het indienen van abstracts verstreken is.

Lees hier meer over de winnares van de Nationale Tabaksontmoediging Onderzoeksprijs 2022!