Congres 2024


Het Nederlands Netwerk voor Tabaksonderzoek organiseert jaarlijks een wetenschappelijk congres in samenwerking met het Trimbos-instituut. Deze bijeenkomst is dé gelegenheid voor het uitwisselen van nieuwe onderzoekresultaten op het brede terrein van tabaksonderzoek. Doelgroepen van het congres zijn, naast de NNvT-leden, Nederlandse wetenschappers die zich als hoofdonderwerp, dan wel zijdelings, met tabakspreventie en aanverwante onderwerpen bezig houden. Het congres staat open voor het brede veld van tabaksonderzoek: van preklinisch onderzoek en de farmacologie van nicotineverslaving tot psychologische en epidemiologische studies en beleidsonderzoek.

Het tiende NNvT congres vindt plaats op vrijdag 12 april 2024 in het voormalig hoofdkantoor bij Villa Jongerius in Utrecht.

Bekijk hier het programma van het NNvT congres 2024.

Wil je direct op de hoogte zijn zodra er meer nieuws is over het congres? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via de homepagina van deze site.

 

REGISTRATIE:
Aanmelden voor het NNvT-congres kan via de website van de Trimbos Academie.

• Registratiekosten
De registratiekosten bedragen € 175,00 (exclusief btw) per persoon.

De registratiekosten zijn inclusief:
• Toegang tot alle wetenschappelijke sessies
• Toegang tot de congres ruimte
• Programma
•Verzorgde koffie pauzes, lunch en borrel.

• Betalingen
Betalingen gaan via de Trimbos Webwinkel. Alle betalingen dienen te worden gedaan in EUROS (€).

• Annulering
Na 31 maart is annuleren niet meer mogelijk. Een vervanger kan eventueel gebruik maken van de inschrijving, indien haar of zijn naam vooraf is doorgegeven.

• Studententarief
Er is plaats voor studenten tegen gereduceerd tarief van €50,- (exclusief btw), maar hier zit wel een limiet aan. Wil je gebruik maken van het studententarief? Vraag dan eerst aan Daniëlla Maarschalkerweerd (dmaarschalkerweerd@trimbos.nl) of er nog plekken over zijn en stuur haar een bewijs van inschrijving bij de onderwijsinstelling. Van haar krijg je verdere instructies over hoe je gebruik kan maken van het studententarief.

 

OVERIGE INFORMATIE

• Taal
De officiële taal van dit congres is Nederlands.

• Dieetwensen
Geef eventuele intoleranties of dieetwensen aan via nnvt@trimbos.nl (uiterlijk 3 april).

• Congres badges
Alle deelnemers en sprekers dienen gedurende het congres een identificatie badge te dragen. Toegang tot vergaderzalen en de congres ruimte zal niet worden toegestaan zonder deze badge.

• Uitgesloten van deelname
Uitgesloten van deelname zijn vertegenwoordigers van producenten uit de genotmiddelenbranche tabak, rookwaren en aanverwante producten inclusief e-sigaretten. Vertegenwoordigers van consumentenorganisaties zijn welkom.

• Aansprakelijkheid
Na registratie, stemmen deelnemers ermee in dat noch het congres secretariaat, noch de organisatie aansprakelijk is voor enige vorm van schade door deelname aan de activiteiten. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor eventuele verzekering(en).

• Locatie
Het voormalig hoofdkantoor bij Villa Jongerius, Kanaalweg 64 (ingang aan de Dr. M.A. Tellegenlaan), 3527 KX Utrecht, www.villajongerius.nl/

Het voormalig hoofdkantoor bij Villa Jongerius is een bijzondere vergaderlocatie, gevestigd in een fraai gerestaureerd rijksmonument in Utrecht. Dit hoofdkantoor was begin 1900 de werkplaats van de Utrechtse ondernemer Jan Jongerius. De locatie beschikt over 5 vergaderzalen, geschikt voor groepen van 8 tot 150 personen, en een grand café.

• Bereikbaarheid

Villa Jongerius is vanaf Utrecht CS op loopafstand goed bereikbaar en beschikt over 50 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Meer informatie over de bereikbaarheid van de congreslocatie kun je vinden op de website van de Villa Jongerius: www.villajongerius.nl/contact/

 

Het NNvT congres wordt mede mogelijk gemaakt door: